top of page

Åkarp

Bostadsrättsförening:

Ej bildad

Status

Pågående

Projektbeskrivning

I naturfina Åkarp, med direkt närhet till allt du behöver - inklusive både Malmö och Lund inom 5 minuters avstånd - planerar vi för ett spännande småhusprojekt.

Husmodellerna som erbjuds är friliggande villor om 135 kvm och 120 kvm, samt radhus om 120 kvm. Alla husmodellerna optimalt planerade med luftiga, öppna planlösningar och stora fönsterpartier - vackert formspråk och stilren utformning – alla med putsade fasader.

 

Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga, solcellspaneler ingår och BRF med sund kalkylränta! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Bostadsrättsförening med 14 bostäder i ett mycket attraktivt område med direkt närhet till allt du behöver och endast 5 minuter från både Malmö och Lund.  

 

Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG. Ett badrum på vardera planen, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. 


Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. Tillträde beräknas från kvartal 1 2025. 

 

Anmäl ditt intresse redan nu får att ta del av ytterligare information/mtrl som skickas ut fortlöpande/projektsida uppdateras och för att erhålla köplats till VIP-säljstarten som planeras till efter sommarsemestern!Åkarp Områdesplan
.pdf
Download PDF • 461KB


Projektfakta

Kommun

Burlöv

Antal bostäder

14

Planerad inflyttning:

2025

BRF

Ej bildad

Påbörjat:

2025

Färdigställt:

-

Plats

bottom of page