top of page

Åsa

Bostadsrättsförening:

BRF Stockalid

Status

Pågående

Projektbeskrivning

BRF STOCKALID - KUNGSBACKA

 

Bostadsrättsförening med 17 småhus i BRF-form uppförs på en harmonisk plats, naturnära men med direkt närhet till alla bekvämligheter. Villorna är 120 respektive 135 kvm med mycket hög standard och stora fönsterpartier. Parhusen är 132 kvm med lika hög standard. 


Bostäderna är till planlösningen lika och varje kvadratmeter är väldisponerade. Rymliga hallar med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där köksön är den centrala punkten. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta/allrum. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar. Genomgående vitvaror från exklusiva SMEG i husen. I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet.

 

Solceller ingår kostnadsfritt och tillträde beräknas från kvartal 4 2024.

 

Välrenommerade arkitektbyrån Waldemarson Arkitekter ligger bakom dessa bostäders design. Tillsammans har vi skapat hem åt er med omsorgsfullt utvalda produkter och material. Vårt mål är att ert nya hem ska hålla länge, både i stil och kvalitet, utan att ni behöver göra en rad tillval. Alla materialval har noga valts ut i samarbete med våra arkitekter för att säkerställa en harmoni mellan material och arkitektur.


Bostaden erbjuder många fördelaktiga egenskaper. Golvvärmen bidrar till ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönstren kommer från danska Velfac. Exklusiva plankgolv sträcker sig genom hela bostaden, med undantag av hallen där det ligger klinker. Köket har designats i samarbete med svenska finsnickeriet Spesab i Vingåker, och vitvarorna, som smidigt integreras i köket, är från det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen är helkaklade och försedda med dusch, badkar samt moderna kranar och beslag. Även här kommer vitvarorna från SMEG. Bostadens högkvalitativa känsla förstärks ytterligare av de massiva innerdörrarna med god ljudisolering och de inmålade snickerierna.

Projektfakta

Kommun

Kungsbacka

Antal bostäder

45

Planerad inflyttning:

2024

BRF

BRF Stockalid

Påbörjat:

2023

Färdigställt:

-

Plats

bottom of page