top of page

Uppvärmning och solcellsanläggning

Här hittar du information om frånluftsvärmepumpar, uppvärmning och solceller.
Uppvärmning och solcellsanläggning

Frånluftsvärmepump

NIBE, F730, art. 066155


Solceller


NIBE

Det finns ingen trådad kommunikation mellan solcellsanläggningen och värmepumpen. Däremot är den installerade växelriktaren utrustad med en wifi-enhet som gör det möjligt att kommunicera med växelriktaren trådlöst med en mobilenhet och appen SEMS Portal. 


Ladda ner appen via App Store eller Google play, alternativt följer du guiden nedan.


För mer information, besök nibe.se


Reklamation NIBE frånluftsvärmepump

 

I samband med inflyttning är det viktigt att du som boende fyller i och skickar in ett garantibevis för den installerade frånluftsvärmepumpen. Blanketten fylls i digitalt och ska skickas till info@nibe.se

 
Under de första 2 åren ska felanmälningar ske till Panghus via Envise. Länk finner du på panghus.se/felanmalan. Efter 2 år är det direkt till en av NIBEs serviceombud som ni ska vända er till och dessa finner du på nibe.se/support.

 

NIBE lämnar totalt 3 års produktgaranti och 6 års kostnadsfri trygghetsförsäkring, båda med start på inflyttningsdagen förutsatt att garantibevis är registrerat. Därefter kan du utan krav på årlig inspektion förlänga försäkringen i upp till 18 år för frånluftsvärmepumpar. Mer info hittar ni på NIBEs hemsida.Guide växelriktare:


bottom of page