top of page

Bönsta

Bostadsrättsförening:

Bönsta allé

Status

Färdigställt

Projektbeskrivning

NYKÖPING – BÖNSTA ALLÉ

I naturnära Bönsta Allé, invid Krikonbacken, med kort avstånd till Nyköpings centrum, uppför Panghus 12 stycken parhus i bostadsrättsformat i denna första etapp. Dessa parhus om tre våningar erbjuder hela ca 154 kvm boyta!  Dessa väldesignade bostäder är av hög kvalité och följer Panghus signifikativa formspråk.


Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkert och med stora fönsterpartier.


Bostäderna i Bönsta Allé disponerar härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med underbart ljusinsläpp. Övre plan har 4 sovrum samt allrum och trappa leder upp till tredje plan vilket är disponerat med ytterligare ett sovrum så här finns plats för den stora familjen!Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme på samtliga plan, fönster från danska Velfac, snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke.


Ett badrum på entréplan och ovanvåning med sober klinker och ljusa väggar där badrummet på nedre plan även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.Lättskött gräsbeklädd tomt med altan på baksida, omgiven av häckar där man med lätthet spenderar lediga stunder!


Asfalterad uppfart med plats för bil samt kallförråd.


Inflytt under Q4 2018.

Projektfakta

Kommun

Nyköping

Antal bostäder

24

Planerad inflyttning:

BRF

Bönsta allé

Påbörjat:

2017

Färdigställt:

2018

Plats

bottom of page