top of page

Framnäs

Bostadsrättsförening:

BRF Framnäs

Status

Pågående

Projektbeskrivning

ETT STENKAST FRÅN HJÄLMAREN

Bostadsrättsförening med 20 friliggande villor uppförs på en idyllisk plats med direkt närhet till Hjälmaren och naturen, men med bara 4 kilometer från Örebro. Förskola, skola åk F-6 samt fotbollsplan finns inom gångavstånd.


Villorna är  135 kvm med mycket hög standard, stora fönsterpartier och vattenburen golvvärme.


Bostäderna är till planlösningen lika och varje kvadratmeter är väldisponerade. Rymliga hallar med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där köksön är den centrala punkten. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta/allrum. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar. Genomgående vitvaror från exklusiva SMEG i husen. I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet. Tomtstorlekarna varierar från ca 500 kvm och uppåt.


Hemsidan uppdateras fortlöpande med senaste information om projektet.


Tillträde beräknas till sommaren 2024.ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL

Välrenommerade arkitektbyrån Waldemarson Arkitekter ligger bakom dessa bostäders design. Tillsammans har vi skapat hem åt er med omsorgsfullt utvalda produkter och material. Vårt mål är att ert nya hem ska hålla länge, både i stil och kvalitet, utan att ni behöver göra en rad tillval. Alla materialval har noga valts ut i samarbete med våra arkitekter för att säkerställa en harmoni mellan material och arkitektur.


Bostaden erbjuder många fördelaktiga egenskaper. Golvvärmen bidrar till ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönstren kommer från danska Velfac. Exklusiva plankgolv sträcker sig genom hela bostaden, med undantag av hallen där det ligger klinker. Köket har designats i samarbete med svenska finsnickeriet Spesab i Vingåker, och vitvarorna, som smidigt integreras i köket, är från det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen är helkaklade och försedda med dusch, badkar samt moderna kranar och beslag. Även här kommer vitvarorna från SMEG. Bostadens högkvalitativa känsla förstärks ytterligare av de massiva innerdörrarna med god ljudisolering och de inmålade snickerierna.
Övergripande områdesplan
.pdf
Download PDF • 305KB

Projektfakta

Kommun

Örebro

Antal bostäder

20

Planerad inflyttning:

2024

BRF

BRF Framnäs

Påbörjat:

2023

Färdigställt:

-

Plats

bottom of page