top of page

Strömsbro

Bostadsrättsförening:

Strömsbroterrassen

Status

Färdigställt

Projektbeskrivning

LAGOM NÄRA STAN, PÅ EN HÄRLIG LUGN PLATS

Vid en mycket väl vald plats - Strömsbro, med all dess härliga omkringliggande natur, växer snart ett barnvänligt rofyllt bostadsområde fram. Lagom nära till stan, men med ett härligt lugnt läge.Att bo i ett nytt Panghus, som förutom en stilren finish med högkvalitativa materialval även erbjuder egen tomt och uppfart, ger dig och din familj ett bekymmerslöst boende för många år fra möver.  


ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar.


Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker.


Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG.


Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till en ökat hållbart ytskikt.

Projektfakta

Kommun

Gävle

Antal bostäder

96

Planerad inflyttning:

BRF

Strömsbroterrassen

Påbörjat:

2020

Färdigställt:

2022

Plats

bottom of page