top of page

Uddnäs

BRF Uddnästerrassen

Status

Pågående

Projektbeskrivning

I naturnära Hosjö, intill vackra sjön Runn i Sandlandet kommer Panghus uppföra 16 radhus i bostadsrättsform. Bostäderna är 120 kvm och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök presenteras i en öppen planlösning på entréplan. Underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som släpper in både ljuset och naturen. Övre plan bjuder på magisk takhöjd med öppet upp till nock och en optimerad planlösning med fyra sovrum, allrum på båda våningsplanen samt badrum. Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni, efter tillval, välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare.


En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar. I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet. 

Hemsidan uppdateras fortlöpande med senaste informations om projektet. För att vara säkra er köplats och delta i informationsutskicken. Gör er intresseanmälan redan idag.


ARKITEKTUR MED EN KÄNSLA FÖR DETALJER

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar.


Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till en ökat hållbart ytskikt.


Inflytt sker preliminärt under hösten 2023.

Projektfakta

Kommun

Falun

Antal bostäder

32

Planerad inflyttning:

2023

BRF

BRF Uddnästerrassen

Påbörjat:

2022

Färdigställt:

-

Plats

bottom of page