top of page

Vendelsö

Bostadsrättsförening:

Lyckebyvägen

Status

Färdigställt

Projektbeskrivning

Vendelsö ligger naturskönt beläget i naturen nära kommunikationer, butiker, skolor, dagis och äldreboende. Här har vi byggt 13 parhus i två olika storlekar – 105 och 125 kvm.


WB09 om 105 kvm fördelat på två plan med ett härligt flöde i den öppna planlösningen på nedre plan. En köksö med spis och förvaring delar av köket mot matplatsen och skapar rumslighet. Det rymliga vardagsrummet kan delas av till ett extra sovrum, men de flesta har låtit det vara öppet. På övre plan kan man få upp till tre sovrum, alternativt två sovrum och ett allrum! Badrummet på övre plan är helkaklat med inbyggt badkar.


WB10 är den större varianten om 125 kvm där köket vetter mot framsidan och delas av på ett naturligt sätt mot vardagsrummet av den helkaklade wc/duschen. Vardagsrummet bjuder på öppna ytor, stora skjutdörrspartier och omsorg om material och detaljer. På övre plan finns det möjlighet att få fyra sovrum, alternativt tre sovrum och ett allrum. Även här är takhöjden fantastisk med en känsla av rymd.


I närområdet finns fina naturstigar, ett elljusspår, små sjöar och våtmarker och hästhagar samtidigt som det är nära till all service man kan tänkas behöva, som dagis och förskolor, kommunikationer och affärer.

Projektfakta

Kommun

Vendelsö

Antal bostäder

26

Planerad inflyttning:

BRF

Lyckebyvägen

Påbörjat:

2013

Färdigställt:

2014

Plats

bottom of page