top of page

Allerum

Brf Lunden

Status

Pågående

Projektbeskrivning

Vid vidsträckta fält och lummiga skogar – 10 min från Helsingborg

 

Redan till våren 2025 finns möjlighet att bo och leva i naturfina Allerum, 10 min från Helsingborg. Husmodellerna som erbjuds är friliggande villor om 135 kvm, samt parhus om 132 kvm. Båda husmodellerna optimalt planerade med luftiga, öppna planlösningar och stora fönsterpartier - vackert formspråk och stilren utformning. 

 

Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga, solcellspaneler och BRF med sund kalkylränta! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Bostadsrättsförening med 18 friliggande villor/parhus uppförs i ett mycket attraktivt område med direkt närhet till allt du behöver. 

 

Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG. Ett badrum på vardera planen, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. 


Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. Tillträde beräknas från kvartal 2 2025.  


Områdesplan:


Allerum Områdesplan
.pdf
Download PDF • 330KB

Fasadritningar:

Allerum CM05 Bofakta Fasader trä
.pdf
Download PDF • 42KB

Sektioner:

Allerum CM05 Bofakta Sektioner
.pdf
Download PDF • 51KB

Planritning:

Allerum CM05 Bofakta Plan
.pdf
Download PDF • 94KB

Projektfakta

Kommun

Helsingborg

Antal bostäder

18

Planerad inflyttning:

2025

BRF

Brf Lunden

Påbörjat:

2025

Färdigställt:

-

Plats

bottom of page