top of page

Habo

Bostadsrättsförening:

BRF Kvillhöjden

Status

Pågående

Projektbeskrivning

ETT STENKAST FRÅN VÄTTERN

 

Panghus planerar för BRF Kvillhöjden med totalt 16 fristående villor. Villorna finns i två storlekar; 135 kvm samt 120 kvm. Båda bostäderna med optimal planlösning där entréplan är en social yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp i vardagsrummet från vilket ni når bostadens trädgård där både altan och gräsmatta kan disponeras. På entréplan finner ni även duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan är planerad med fyra sovrum, badrum med badkar och ytterligare ett allrum. (Allrum/vardagsrum både på entréplan och på övre plan).

Inflyttning planeras till kvartal 3 – 4 2023.

För att säkra din köplats och få fortlöpande information om projektet, gör din intresseanmälan redan idag här


ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL


Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra en massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar.


Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering.

Projektfakta

Kommun

Habo

Antal bostäder

16

Planerad inflyttning:

2024

BRF

BRF Kvillhöjden

Påbörjat:

2023

Färdigställt:

-

Plats

bottom of page