top of page

Skurup

BRF Havsglimten

Status

Pågående

Projektbeskrivning

I natursköna Saritslöv - Skurup, 25 min från Malmö, planerar vi för ett nytt småhusområde med vy mot Östersjön. Husmodellerna som erbjuds är friliggande villor om 120 & 135 kvm. Båda husmodellerna optimalt planerade med luftiga, öppna planlösningar och stora fönsterpartier - vackert formspråk och stilren utformning. Modell 135 har putsade fasader och modell 120 kvm träfasader.

  

Solceller ingår kostnadsfritt och skapar en mycket fin helhet, ett tillfälle som sällan återkommer. Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga, solcellspaneler och BRF med låg belåning och sund kalkylränta! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär.

 

Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG. Ett badrum på vardera planen, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. 


Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen! Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening.


Tillträde beräknas till slutet av 2024 och i första etappen planeras för 14 bostäder. 
BRF havsglimten i saritslöv-digital
.pdf
Download PDF • 15.67MB

Brf Havsglimten i Skurup områdesplan Etapp 1
.pdf
Download PDF • 337KB

Projektfakta

Kommun

Skurup

Antal bostäder

80

Planerad inflyttning:

2025

BRF

BRF Havsglimten

Påbörjat:

2024

Färdigställt:

-

Plats

bottom of page