top of page

Sundsvik

BRF Kvarnen mfl.

Status

Pågående

Projektbeskrivning

ETT STENKAST FRÅN MÄLAREN

 

Bostadsrättsförening med 28 fristående villor uppförs i två utföranden på en idyllisk plats med närhet till Mälaren och naturen. Villorna finns i två storlekar; fristående villa om 135 kvm respektive 120 kvm. Sundsvik kännetecknas av sitt naturnära läge och placering invid Mälaren där ni kan njuta av båtturer, fiske, bad eller promenader. Från Nykvarn C når ni Stockholm C på 30 minuter.

Prislistan är ännu inte helt klar, men på bostaden om 120 kvm har vi ett frånpris på 2 695 000 kr och för villan på 135 kvm är frånpriset 3 100 000 kr.


Bostäderna är till planlösningen lika och varje kvadratmeter är väldisponerade. Rymliga hallar med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där köksön är den centrala punkten. Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni, efter tillval, välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar.


I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet. För att skapa en mer privat uteplats är förråden placerade mellan altanen och grannhuset. 


Hemsidan uppdateras fortlöpande med senaste informations om projektet. För att vara säkra er köplats och delta i informationsutskicken; Gör er intresseanmälan redan idag.


Tillträde beräknas till Kvartal 3 – 4 2022.

 


ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL


Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt.

Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG.


Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till ett hållbart ytskikt.


Projektet i Nykvarn saluförs i samarbete med Fastighetsbyrån i Nykvarn och fastighetsmäklaren Sanna Magnusson, sanna.magnusson@fastighetsbyran.se

Projektfakta

Kommun

Nykvarn

Antal bostäder

75

Planerad inflyttning:

2023

BRF

BRF Kvarnen mfl.

Påbörjat:

2022

Färdigställt:

-

Plats

bottom of page